Veiligheid Advies Verkerk Krimpen aan den IJssel Rotterdam Over VAV

Veiligheidsadvies

Onafhankelijk van merk, leverancier en/of aannemer. Deskundig door bijna 10 jaar ervaring en ruim 350 projecten, Nederland breed. Inmiddels een goede naam opgebouwd als deskundig adviseur/begeleider, servicegericht, oplossingsgericht, kostenbesparend en doelgericht.

U kunt bij Veiligheid Adviesbureau Verkerk terecht voor:

• Politie Keurmerk Veilig Wonen Nieuwbouw®,
  • Politie Keurmerk Veilig Wonen Bestaande Bouw®,
  • Woonkeur,
  • Algemene veiligheidsadviezen mbt inbraakwerendheid en/of sociale veiligheid,
  • Het geven van presentaties/voorlichting/workshops.

Wij werken voor: gemeenten, projectontwikkelaars, architecten, aannemers, particulieren, woon/zorginstellingen, bedrijven, Veiligheid Adviesbureau Verkerk onderscheidt zich van andere adviesbureaus door de grote expertise (zowel theoretisch als technisch), het fungeren van schakel tussen publieke en private partijen, locatiebezoeken aan de projecten, helpdesk functie, breed netwerk, het verzorgen van in Company presentaties, voorlichting en workshops.

Voor onafhankelijk veiligheidsadvies bel: 06 4214 1836 of stuur ons een bericht.